Alumni

Alumni

Ekipa

Veronika Kavčič je študentka medicine, v prostem času nabira moči v hribih ali kje drugje v naravi, v programu moje podjetje je sodelovala v času gimnazijskega izobraževanja na ŠKG v šol. letu 2013/2014. Skupaj z dijaškim podjetjem je obiskala sejem na Dunaju, bila del zmagovalne ekipe na sejmu dijaških podjetij v Ljubljani in zastopala Slovenijo na tekmovanju evropskih mladih podjetij: Company of the Year Competition Tallinn 2014. V jeseni 2014 se je udeležila inovacijskega kampa Gründercamp v Oslu na Norveškem, leta 2015 pa povezovala sejem dijaških podjetij na Gospodarskem razstavišču. Pred začetkom delovanja JA Alumnov v Sloveniji je na dodatno izobraževanje skočila še v Stuttgart na Evropsko konferenco JA Alumnov.
 

Ela Hudovernik je študentka biokemije. Prosti čas najraje preživlja v naravi, se ukvarja s športom, zelo rada pa prebere tudi kakšno dobro knjigo. V programu moje podjetje sodelovala v času gimnazijskega izobraževanja na ŠKG v šol. letu 2013/14. Skupaj s 4 sošolkami in sošolcem so ustanovili dijaško podjetje Donum Dulce, ki se je ukvarjalo s proizvodnjo naravne kozmetike. Kot zmagovalna ekipa na sejmu dijaških podjetji v Ljubljani, so se dijaki odpravili v Talin, kjer so zastopali Slovenijo na evropskem sejmu dijaških podjetij. Ela je v okviru evropskega tekmovanja prejela nagrado The Alumni Leadership Award, ki jo evropsko združenje Alumnov podeljuje posameznikom s potencialom za vodenje kadrov in povezovanje članov podjetniških ekip.

 

Petra Zoubek je študentka medicine. Poleg študija rada kolesari, teče in riše. V programu Moje podjetje je sodelovala v 3. letniku šolanja na Škofijski klasični gimnaziji v Ljubljani v šolskem letu 2013/2014. Udeležila se je sejma dijaških podjetij na Dunaju in v Ljubljani na GZS, kjer so bili z ekipo podjetja Donum Dulce izbrani za podjetje leta. Slovenijo so z ekipo leta 2014 zastopali na evropskem tekmovanju dijaških podjetij v Talinu. Leta 2014 se je udeležila enega največjih inovacijskih kampov v Oslu, kjer je z ekipo tudi zmagala. 
 

Vida Štrancar je študentka biokemije, ki poleg zanimanja za naravo in celice svoj čas posveča še marsičemu. Že od malega se ukvarja z glasbo in zborovskim petjem, se ukvarja s športom in hodi v hribe. S podjetništvom se je srečala v gimnaziji v okviru programa Moje podjetje, kjer je s sošolci odprla svoje (prvo) podjetje Donum Dulce. V okviru tega projekta se je udeležila številnih dogodkov, od sejmov, tekmovanja na GZS, pa do evropskega tekmovanja dijaških podjetij v Talinu leta 2014. V istem letu se je udeležila še inovacijskega kampa Grundercamp v Oslu na Norveškem.

 

Ugodnost članov

Članom JA Alumni Slovenija JA Worldwide omogoča on-line podjetniški tečaj HBX CORe z University of Harward z 20% popustom: https://www.jaworldwide.org/harvard.
 
 

Kontakt

E-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Po nasvet skočite na: https://www.facebook.com/groups/616644588517282/ 

FB stran: https://www.facebook.com/jaalumnislo/?fref=ts 

Piškotke uporabljamo z namenom, da se vam lažje zagotovi boljšo uporabo spletne strani. Več o tem si lahko preberete tu.

Potrjujem piškotke za to spletno stran