Skils for the future

 • Skils for the future

  Skils for the future

  Program se izvaja zaporedoma že četrto leto. V okviru programa »Skills for the future« Hyundai spodbuja mlade generacije, da izboljšajo svojo sposobnost tekmovalnosti in inovativnosti. »Skills for the Future« je iniciativa, katere cilj je izboljšati veščine podjetništva in povečati zaposljivost mladih z osvojitvijo kompetenc v znanosti, tehnologiji in inženirstvu in matematiki (ZTIM)...

 • Obisk predstavnika Hyundaja na SPSŠ Koper

  Obisk predstavnika Hyundaja na SPSŠ Koper

  Na obisku so predstavili izdelek dijaškega podjetja Carpe Lux d. d. ter si izmenjali izkušnje v programu "Skills for the Future".

 • JA Slovenija v Pragi

  JA Slovenija v Pragi

  Na evropskem tekmovanju Skills for the future, ki je bil od 8. do 10. 6. 2015 v Pragi sta JA Slovenija - Zavod za spodbujanje podjetnosti mladih zastopali podjetji E-skiro ŠC Škofja Loka (mentor Tadej Debeljak) in PET-ES SPSŠ Bežigrad - Ljubljana (mentorica Terezija Kastelic).

 • Rezultati glasovanja

  Rezultati glasovanja

  Med 28. 10. in 13. 11. 2014 je potekal natečaj Skills For the Future v organizaciji JA-YE Europe ter v sodelovanju s podjetjem Hyundai, ki je prijazno doniralo 5 avtomobilov v učne namene.

Piškotke uporabljamo z namenom, da se vam lažje zagotovi boljšo uporabo spletne strani. Več o tem si lahko preberete tu.

Potrjujem piškotke za to spletno stran